Csilla Szabó

November 10, 2013

CV Csilla SZABO

 

Prezentare proiecte Csilla Szabo

CORAL TEXTIL

In lucrarile ei multiculturalitatea expresiei  artistice apare ca medie fireasca . Afinitatea  spre formele hibride provine din aceasta experienta multipla.

Cu diploma in Arte Textile, design vestimentar la Universitatea de Arte Decorative „Ion Andreescu“ Cluj este domiciliata in ultimii 8 ani in Berlin. Lucreaza ca si designer vestimentar liber profesionist orientat spre produsele unicat si de serie mica, oferind pietei europene si celei din Statele Unite imbracaminte, accesorii, servicii de asistenta, proiecte de arta si arta textila.

Acticivitatea ei cuprinde un portofoliu larg de produse ecologice, ethical Fashion, Hand Made: imbracaminte masculina, feminina si pentru copii, care sunt create si executate in atelierul  propriu din Berlin.

Colaborare intemeiata de mai multi ani cu designeri consacrati din Berlin: Jürgen Frisch (Asistent Vivien Westwood), Antonia Goy, Elena Nancu

Actualele demersuri sunt legate de descoperirea si aplicarea unor noi tehnologii in vestimentatie, care se bazeaza pe cele mai arhaice solutii.

%d bloggers like this: